NB. Het contactformulier werkt het best in Google Chrome. U kunt tevens uw reservering doorgeven via evelynemelpension@yahoo.com of via +90 – 256 646 1398.

Naam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoon

E-mail

Aankomstdatum

Vertrekdatum

Vraag

Reserveren / Contact

Mail je vragen naar evelynemelpension@yahoo.com
of +90 – 256 646 1398.

Adres:
Emel Pension
Güzelçamli Mah.
Sila Sokak no 22
Kuşadasi Aydin
Turkije

Hiernaast kan je een reservering maken of informatie vragen.

Emel op facebook

3 INSPIRERENDE CURSUSSN in EMEL PENSION voor IEDEREEN DIE VAN TAAL HOUDT
Een beginnerscursus SCENARIO schrijven van di 8 mei – dinsdag 15 mei. Scenariodocent is Paul Bertram. Maak kennis met de basiselementen van drama.
Een cursus CREATIEF schrijven van ma 9 juli - ma 16 juli. Schrijfdocent is Hetty Kleinloog. Ontdek welke schrijfvorm het beste bij jou past.
Een SCHRIJFRETRAITE van di 17- di 24 juli onder begeleiding van Hetty Kleinloog. Meters maken met je eigen idee voor een ( autobiografisch ) boek, verhaal, scenario, toneelstuk, liedjes en gedichten.
In EMEL PENSION vind je de rust en concentratie om je inspiratie te laten stromen. Er wordt les gegeven in de olijfboomgaard en er is ook zeker tijd voor een duik in de heldere zee of om het indrukwekkende Efese te bezoeken en de boottocht te maken langs de kust van het Nationaal Park.
EMEL is een kleinschalig pension met een heel persoonlijke touch, waar veel kan en niets moet. Het uitgebreide ontbijt kent geen vaste tijden, ’s avonds wordt er gegeten aan lange tafels op het terras.
Voor uitgebreide informatie over de cursussen of om je aan te melden mail naar : cursus.nicolette@gmail.com of kijk op www.emelpension.nl of www.kleinloog.eu
Kosten: 575 euro pp, incl. 7 nachten verblijf, ontbijt, diner, transfer vliegveld Izmir, en incl. 5 dagen cursus. Excl. Vliegticket, maximaal 12 deelnemers.
... See MoreSee Less

View on Facebook